Potjesopener

door | 13 oktober 2022 | Thuis, Wonen

Jeetje, je zou maar een lekker maaltje met witte bonen in tomatensaus willen eten. Krijg je toch het potje niet geopend. Wat kan ik nu doen?

Soms heb je superkracht nodig om flessen of potten te openen. En denk je:

We zijn geen personages uit een Marvel-strip of een Hollywood-actiefilm. We willen die fles gewoon gemakkelijk en in stijl openen. 

Daarom wil ik voor Fief een voor sommige een al oude , maar wie weet ook een nieuwe, tip geven. De potjesopener van Tupperware. Heel handig… net even wat extra grip om een fles of potje te openen. Ook een oude draaikraan kun je er mee openen. Gelukkig worden er steeds meer handigheidjes bedacht. 

Bij Mixed Industries zijn ze dol op hun nieuwe openercollectie ‘Drailos’. Drailos is verkrijgbaar in twee maten en vier kleuren. Het is de perfecte oplossing om elke pot of fles met een schroefdop te openen. En ja, ze zien er ook nog eens stijlvol uit.

Zo kun je toch fijn zelf je potjes openen en een lekkere gezonde maaltijd bereiden. En zo kun je ook voor jezelf een glaasje wijn wink inschenken, in plaats van wachten tot er iemand komt om de dop open te draaien.

Heb je ook nog een handige tip voor de andere Fief-lezers? Laat die dan achter in een reactie. Wie weet kunnen we dan een volgende keer over jouw tip schrijven!

foto van Mixed Industries

Mixed Industries

Drailos deksel | Antislip potjesopener

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Volg altijd je gevoel. Dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *