Bakkie doen bij PPSC

door | 25 september 2023 | Doen, Geen categorie, Ontmoeten

Bij voetbalclub PPSC in Schiedam zijn senioren iedere donderdagmiddag van harte welkom om een bakkie te doen . Naast koffiedrinken kun je ook nog lekker bezig zijn. Lees hier wat je er kunt doen.

Initiatiefnemer Wim Meijboom vertelt: In 2019 zijn we gestart met onze inloopmiddag Bakkie doen. Het idee was om op een laagdrempelige manier senioren elkaar te laten ontmoeten, natuurlijk een bakkie te drinken, maar ook activiteiten te ondernemen, zodat je lekker kunt bewegen. Het initiatief wordt ondersteund vanuit het project “De derde helft” van het Nationaal Ouderenfonds.

Wat kun je zoal doen bij jullie?

Je mag natuurlijk gewoon aan een tafel blijven kletsen met een bakkie of een glaasje, maar er zijn tal van leuke activiteiten die je hier kunt beoefenen. De trots van de vereniging zijn de overdekte Jeu-de-boules banen waar druk gebruik van wordt gemaakt, maar er is ook een groep die Molkky speelt (Een erg leuk buitenspel) Er is een groep die gaat wandelen in het park, er zijn beweegactiviteiten. En in de kantine kun je tafeltennis spelen, schaken en diverse andere spelletjes doen.

Hoe kan ik meedoen?

Kom gewoon eens langs op donderdag van 13:30 – 15:30 bij PPSC. Locatie Thurlede, Parkweg 419, Schiedam. Maar je mag ook eerst met mij bellen op 06 22 93 70 78, of een email sturen naar ouderenactiviteitenppsc@gmail.com. En het bakkie en deelname aan de activiteiten is gratis!

Meer weten

Naast Bakkie doen organiseert PPSC ook, speciaal voor senioren een aantal andere activiteiten zoals Walking football en tafeltennis bijeenkomsten. Kijk eens in de agenda van Fief.

PPSC Schiedam

Meer weten over de activiteiten bij PPSC?

Het Nationaal Ouderenfonds

Ouder worden doe je samen!

Laat een reactie achter

1 reactie(s)
Ik ben een gepensioneerd biotechnoloog, met een passie voor fietsen, geocachen en tech.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

1 Reactie

  1. Jan Boumans

    Hoi Ruud, wat een mooi initiatief en vooral laagdrempelig.
    Als wij samen eens zin hebben in een bakkie of een glaasje, doen we toch een keer.
    Misschien is walking football nog wat voor ons, moeten we daarna waarschijnlijk onmiddellijk naar de fysio!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *