Maand van de Ontmoeting

door | 29 september 2023 | Eropuit, Uitgaan

Zeg nou zelf, dat klinkt toch gelijk al heel gezellig en uitnodigend? ?
Sinds een paar jaar worden er in oktober in Maassluis allerlei leuke activiteiten georganiseerd waarbij het elkaar ontmoeten voorop staat. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een mini kookcursus of een creatieve workshop. Maar ook als je liever op de sportieve toer gaat, is er genoeg te doen!

Ieder jaar doe ik wel aan een aantal activiteiten mee. Zo maakte ik twee jaar geleden voor het eerst kennis met Fief! Zij hadden een erg leuke stadswandeling door Maassluis uitgestippeld en ik leerde een aantal leuke dingen die ik nog niet wist! 

Vorig jaar deed ik een workshop schilderen en liep ik mee met een rondleiding in het museum. Door Fief werd een bingo georganiseerd en samen met een vriendin speelde ik daaraan mee. Wat hebben we toen een lol gehad!

Na afloop raakte ik in gesprek met Sonja en Tanja en bleek dat zij op zoek waren naar redacteuren. En daarmee begon het balletje te rollen waardoor ik nu alweer bijna een jaar lang redacteur bij Fief ben.

De Maand van de Ontmoeting is een leuke manier om andere mensen te leren kennen of nieuwe interesses te ontdekken. Zo ben ik er zelf achtergekomen dat ik bijvoorbeeld schilderen erg leuk vind om te doen! 

Natuurlijk doet Fief ook dit jaar weer mee. Op 10 oktober staat er van 13:30 tot 16:00 uur een leuke middag gepland in wijkgebouw De Flat, vlakbij winkelcentrum Steendijkpolder. Tijdens deze gezellige middag is er een quiz en kun je meedoen aan de bingo. 

Het hele programma van Maand van de Ontmoeting vind je hieronder. Heb jij al iets leuks ontdekt waar je aan mee wilt gaan doen?

Laat het me weten in de reacties. Ik ben benieuwd! 

Maand van de ontmoeting

Het hele programma van Maand van de Ontmoeting kun je hier vinden.

Laat een reactie achter

2 reactie(s)
Teckelgek in hart en nieren. Zingen in het popkoor waarin ik zit vind ik heerlijk om te doen, net zoals haken. Het genieten van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft zie ik als een groot rijkdom!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

2 Reacties

  1. Miss Fris

    Gezellig en positief geschreven!
    Opent perspectieven, is altijd goed.

    Antwoord
    • Cora

      Dank je wel Miss Fris!
      En inderdaad, wie weet heeft het mensen op ideeën gebracht!?

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *