Lekker naar binnen

door | 2 oktober 2023 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Zit je ook al onder een dekentje ’s avonds met een kaarsje aan? Het is weer vroeger donker en het wordt al wat fris. Tijd om naar binnen te gaan! Daar past het thema van deze maand prima bij: we gaan het hebben over Wonen.

Hoofd leeg,
geen ruis
De wereld buiten
ik ben thuis!

Maar wanneer ben je thuis? Sommige mensen voelen zich overal thuis en andere zijn hier langer naar op zoek. Wat heb je eigenlijk nodig om je thuis te voelen? Dan denken we nu gelijk aan de verwarming, energie. Hoe zorg je voor een warm huis met zo laag mogelijke kosten? Dat is voor iedereen een heet hangijzer. Hoe groter je huis, des te meer je te verwarmen hebt. Is een grote woning nog wel zo handig of wordt het tijd voor wat kleiners.

Waar doe jij je boodschappen, in de buurt? En is een apotheek vlakbij en de dokter? Dat zijn ook zaken die belangrijk zijn om prettig te blijven wonen. En vergeet je buren niet, een goede buur is echt beter dan een verre vriend ? Leuke activiteiten vlakbij maken het gemakkelijk om erop uit te gaan, ook in de koude dagen. In onze Fief agenda vind je allerlei kleine en grote tips om eens naar toe te gaan.

Laten we ons eigen evenement ook niet vergeten. Tijdens de maand van de ontmoeting in Maassluis hebben we het “Met Fief ouderwets gezellig!” Een middag met een spetterende quiz, gewoon voor het plezier en onze Fief bingo! Een hapje en een drankje mag natuurlijk niet ontbreken. Deelname is natuurlijk gratis.
Doe je gezellig mee? Meld je aan. Stuur een mail naar info@fief.nl met je naam en telefoonnummer. Of lees hier eerst meer.

Kortom weer een volle maand Fief om heerlijk van te genieten, gewoon thuis op de bank. En vergeet je dekentje niet!

 

Gedicht: Hartgedachten van Eva & Lies

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *