Binnenste Buiten

door | 29 januari 2024 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Ken je het programma? Elke weekdag op NPO 1 krijg je een kijkje binnens- en buitenshuis. Fief is fan en vond de titel prima passen bij februari. Dus ook op Fief gaan we naar buiten maar blijven we ook heerlijk binnen met het gure weer.

Februari is vaak donker, grijs en koud. Niet echt heel gezellig om buiten te zijn. Behalve als het echt koud is en je heerlijk in het zonnetje kunt lopen. Dan is het echt genieten in de natuur. Waarna niks zo lekker is om warm binnen te gaan zitten met een kopje chocomel, want dat past hier toch wel echt bij.

En dan lekker meegenieten met de verhalen en tips van onze redacteuren. De een gaat op pad naar een museum, terwijl de ander een heerlijk gerecht bereidt. Iemand vertelt iets over haar oude  interieur en een ander over waarom zij graag buiten is. Verder komen nog onderwerpen als fototransfers, ja wat zou dat nu zijn? En happy-stones aan bod. Genoeg verschillende onderwerpen om lekker binnen of even buiten te lezen.

Zelf vind ik het nu heerlijk om alvast wat lente gevoel in huis te halen. Dus mijn huiskamer staat vol met gezellig potjes met bolletjes. De blauw druifjes en hyacinten ploppen de bollen al uit. Zo hou ik mezelf een beetje voor de gek dat de lente er aan komt. Ook de natuur loopt liever vooruit, de hortensia’s zitten al vol knoppen. Misschien toch niet zo’n gekke methode…

Achter de schermen zijn we volop bezig met de niewe website voor Fief. En de eerste voorbereidingen voor de Fief fietsdag gaan alweer voorzichtig van start. Zin in!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *