Print het weekoverzicht

Soms is het gewoon fijn om iets op papier te hebben. Daarom is het weekoverzicht van Fief nu ook netjes af te drukken. Gebruik hiervoor de onderstaande knop.

[print-me id=”printknop” target=”.printartikel” do_not_print=”.printniet” title=”🖨  Klik hier om te printen”]

PIZ

PIZ

Deze maand exact 10 jaar geleden gingen mijn vrouw en ik met pensioen. Nou ja, mijn vrouw ging vervroegd. Ik ging toen nog met 65 jaar. Kort voor mijn pensionering werd mij een cursus aangeboden, PIZ genaamd, Pensioen In Zicht. 

Doe Mee Markt 2024

Doe Mee Markt 2024

Kom je ook, op maandag 29 april van 10.00 tot 16.00 uur? Er is weer een gezellige markt in Theater Koningshof in Maassluis en wij zijn er ook. Ontmoeten we je daar?

Staat-E-Lekker?

Staat-E-Lekker?

“Hè”, zegt de vrouw die haar fiets naast die van mij heeft neergezet. “Mijn fiets is weg.” Ik vraag haar of zij haar fiets goed op slot heeft gezet. “Zeker”, zegt mevrouw, “met een dubbel slot.”

Eet lekker samen

Eet lekker samen

In je eentje eten is voor veel mensen dagelijkse “kost”. Het is wetenschappelijk bewezen dat regelmatig sàmen eten goed voor je is. Goed voor je body en goed voor je geluksgevoel.

Verder lezen?

Bezoek op internet: www.fief.nl

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maasluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.