Print het weekoverzicht

Soms is het gewoon fijn om iets op papier te hebben. Daarom is het weekoverzicht van Fief nu ook netjes af te drukken. Gebruik hiervoor de onderstaande knop.

[print-me id=”printknop” target=”.printartikel” do_not_print=”.printniet” title=”🖨  Klik hier om te printen”]

Maand van de Ontmoeting

Maand van de Ontmoeting

Zeg nou zelf, dat klinkt toch gelijk al heel gezellig en uitnodigend? 😊
Sinds een paar jaar worden er in oktober in Maassluis allerlei leuke activiteiten georganiseerd waarbij het elkaar ontmoeten voorop staat. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een mini kookcursus of een creatieve workshop. Maar ook als je liever op de sportieve toer gaat, is er genoeg te doen!

Hydratatie, het Geheime Ingrediënt?

Hydratatie, het Geheime Ingrediënt?

Natuurlijke schoonheid en een gezond lichaam zijn schatten die we ons hele leven kunnen koesteren. Hydratatie (vocht inbreng) speelt een belangrijke rol in dit avontuur. Terwijl de jaren voorbijvliegen, ervaren we veranderingen in onze huid en ons lichaam. Maar laten we niet vergeten dat de weg naar een jeugdige uitstraling vol plezier kan zijn.

Theater aan de Schie 25 jaar!

Theater aan de Schie 25 jaar!

Het nieuwe theaterseizoen is weer van start gegaan. Tot onze pensionering in 2014 waren wij trouwe theater bezoekers. Cabaret, toneel en opera waren onze favoriete voorstellingen.

De Furiade

De Furiade

‘Hollands Glorie’ is een boek van Jan de Hartog. Het verhaal gaat over de zeesleepvaart, een hard en zwaar leven. Rond 1970 wilde de AVRO daar een televisieserie van maken.

Bakkie doen bij PPSC

Bakkie doen bij PPSC

Bij voetbalclub PPSC in Schiedam zijn senioren iedere donderdagmiddag van harte welkom om een bakkie te doen . Naast koffiedrinken kun je ook nog lekker bezig zijn. Lees hier wat je er kunt doen.

Verder lezen?

Bezoek op internet: www.fief.nl

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maasluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.