Thuisgekookt, een maaltijd van een buurtgenoot

door | 31 juli 2020 | Maaltijden, Thuis

Er zijn mensen die dagelijks met veel plezier koken en altijd meer koken dan ze nodig hebben. Terwijl anderen niet meer willen of kunnen koken.  Stichting Thuisgekookt speelt hierop in.

Stichting Thuisgekookt brengt deze mensen samen. Thuiskoks geven zich op via de site en bieden hun vers bereide warme maaltijden aan. Mensen die een maaltijd in de buurt zoeken kunnen een keuze maken uit de aangeboden maaltijden. Maaltijden kunnen worden afgehaald maar ook aan de deur worden gebracht. Een mooi moment om de persoon te ontmoeten die voor je gekookt heeft. Er kunnen vaste afspraken gemaakt worden tussen een thuiskok en iemand die een maaltijd nodig heeft.

Bijvoorbeeld een mevrouw van 92 die moeite heeft met koken waarvoor iemand in diezelfde straat dan 1, 2 of soms zelfs 3 keer in de week een bordje meer kookt en dit zelfs thuis komt brengen als dat nodig is.

Wanneer je gebruik wilt maken van Thuisgekookt maaltijden kun je je gratis registreren op de site. Je ontvangt dan dagelijks een overzicht van de maaltijden in de buurt worden aangeboden, zonder ergens aan vast te zitten. Betalen doe je online.

Kijk voor meer informatie op de website.

Stichting Thuisgekookt

Stichting Thuisgekookt koppelt buurtgenoten aan elkaar voor een lekkere, verse en met liefde bereide warme maaltijd én gezellig sociaal contact. 

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.