Gezelligheid in Oud Sluys

door | 26 april 2024 | Doen, Ontmoeten

Deze week ben ik eens binnengelopen bij ontmoetingscentrum Oud Sluys in Maassluis. Ik was er al zo vaak langs gefietst maar nog nooit binnen geweest.

Oud Sluys blijkt een heel gezellig en sfeervol ontmoetingscentrum te zijn waar regelmatig allerlei activiteiten worden georganiseerd. Niet alleen Seniorenwelzijn heeft er een wekelijks terugkerend programma maar ook de bewonerscommissie is er erg actief. Zo organiseren zij bijvoorbeeld bingomiddagen en creatieve workshops. Maar ook is er zo nu en dan een lezing of is er een film te zien.

Sommige activiteiten zijn gratis. Voor andere betaal je maar een kleine bijdrage of alleen de kosten voor de materialen die bij een workshop nodig zijn. Meestal is het inclusief een lekker kopje koffie of thee.

Bij de koffieochtend, iedere woensdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur krijg je twee bakkies koffie voor maar één euro! Zeg nou zelf, waar vind je dat nog?! En het gezellige praatje met anderen krijg je er gratis bij! 😉

Ben jij nou ook nog nooit in Oud Sluys geweest maar altijd al benieuwd geweest hoe het er van binnen uit ziet? Loop dan eens binnen. De vrijwilligers staan je graag te woord!

Het adres is: Ontmoetingscentrum Oud Sluys, G.A. Brederolaan 37, 3141 CB Maassluis

Wat je wel even moet weten is dat je, om bij de ingang te komen, óm het gebouw heen moet lopen. Als je dan in de Rhijnvis Feithstraat staat, zie je aan je linkerkant een binnenplaats met parkeerplaatsen. Daar zijn ook de glazen schuifdeuren die toegang geven tot het ontmoetingscentrum.

Regelmatig zal je de activiteiten die in Oud Sluys te doen zijn in onze agenda terugvinden. In mei gaan we bij Fief met een nieuw systeem starten en dan zullen er in onze agenda sowieso ook weer heel veel nieuwe, leuke tips staan. Hou die dus goed in de gaten!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Teckelgek in hart en nieren. Zingen in het popkoor waarin ik zit vind ik heerlijk om te doen, net zoals haken. Het genieten van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft zie ik als een groot rijkdom!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *