Lezen als je ogen minder worden

door | 15 september 2020 | Doen, Hobby's, Vief

Ging je er vroeger ook graag voor zitten? Voor een goed boek of je favoriete tijdschrift. En gaat dat nu niet meer omdat je een leesbeperking hebt? Dan helpt Passend Lezen je om te blijven lezen!

Met meer dan 80.000 gesproken boeken. Van streekroman tot thriller. Van lectuur tot (vak-) literatuur. En van klassieker tot de nieuwste bestseller. Genieten dus! Heb je een leesbeperking en wil je lid worden? Dat kan voor een bepaald bedrag per jaar (zie hiervoor onderstaande website)en het is zo geregeld.

Wil je meer weten over de diensten en mogelijkheden van Passend Lezen? Dan is er voor jou de gratis Wegwijzer Zo blijf je lezen! Dit is een handig digitaal informatieboekje waarin alle ins en outs over Passend Lezen zijn verzameld. Vraag de Wegwijzer nu gratis aan via deze link.

Passend lezen

Lezen kan altijd! Dus ook als je blind, slechtziend of dyslectisch bent. Bibliotheekservice Passend Lezen heeft voor iedereen met een leesbeperking een passende oplossing. Dankzij alle verschillende leesvormen en de uitgebreide collectie, is en blijft leesplezier voor iedereen mogelijk!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben de trotse moeder van twee zonen en getrouwd met Gerard. Als ik niet werk vind ik het heerlijk om in de tuin bezig te zijn. Ook mountainbiken in de bossen vind ik heerlijk. Kortom, een bezige bij!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *