Na regen komt zonneschijn..

door | 11 januari 2021 | (Mantel-)zorg, Vief

Mantelzorg door
Minters Mantelzorg

De winter kan aanvoelen als maanden vol kou, regen en weinig zonlicht. Voor veel mensen betekent dit minder naar buiten gaan en meer binnen zitten. Nu het nieuwe jaar is begonnen kunnen we door de regen en kou heen vooruitkijken naar de lente. De dagen worden langzaam weer langer qua licht en dat doet een mens goed.

Ook is er een klein lichtpuntje in de verte als het gaat om de situatie rondom Covid-19. Al is het op dit moment nog spannend. In deze winter is het daarom nog belangrijker goed naar jezelf om te kijken. Dat je zo gezond mogelijk blijft en dit geldt ook voor de dierbaren om je heen.

Wij, als Minters Mantelzorg, kijken graag vooruit naar een nieuw jaar vol mogelijkheden en contacten met jullie als mantelzorger. We ontwikkelen nieuwe online activiteiten, ontmoeten je graag 1 op 1 op kantoor en hebben ook zeker al fysieke contactmomenten gepland vanaf april. We hopen dat we elkaar dan weer in het echt mogen treffen tijdens onze ontmoetingsactiviteiten.

De winter komen we door, en mocht je hier aan twijfelen omdat je thuissituatie als mantelzorger niet fijn loopt, bel of mail ons dan. Wij staan voor je klaar.

We gaan voor een mooi 2021!

Minters Mantelzorg

Je kunt je op dit moment ook aanmelden voor onze cursus assertiviteit voor mantelzorgers (deels online). Kijk voor meer informatie op onderstaande website. 

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Teamleider bij Minters Mantelzorg sinds 1 juni 2020. Sinds een half jaar bonus moeder van twee lieve meisjes en woon bijna (samen) in Gouda. Ik werk graag bij Minters Mantelzorg om samen met andere partijen resultaten te bereiken en mantelzorgers nog beter te ondersteunen.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...