Een wasserij biedt uitkomst

door | 19 april 2021 | Huishouden, Thuis

Lukt het wassen van kleding niet meer? Gebruik maken van een wasserij kan hiervoor een oplossing zijn. Zoals wasserij de Waslijn in Maassluis. De wasserij haalt de was bij je thuis op en brengt het een week later weer terug. 

Wasserij de Waslijn bestaat al sinds 1894 en is een echt familiebedrijf. Al generaties lang werkt de familie met veel plezier in de wasserij. Zo maakt de moeder van de eigenaresse iedere week een rondje langs de mensen om de was op te halen of te brengen en een gezellig praatje te maken. Dit is een moment waar veel mensen naar uitkijken.

De Waslijn komt een keer per week het wasgoed ophalen. De week erna wordt alles weer terug gebracht. Per item wordt er een prijs in rekening gebracht. De prijzen verschillen van € 0,75 voor een washandje tot € 35,00 voor een waterbedhoes. Alle items die je mee geeft worden gewassen en gestreken terug gebracht.
Het minimale bedrag wat er besteed moet worden om de was te komen halen en terug te brengen is
€ 20,-. De wasserij rekent per woonplaats ook bezorgkosten. De bezorgkosten voor Maassluis zijn € 3,-, voor Vlaardingen zijn de kosten € 3,50 en tot slot voor Schiedam/ Rotterdam zijn de kosten € 4,-.

Op de website van de wasserij kun je een formulier invullen zodat zij contact met je op kunnen nemen. Ook kun je de wasserij bellen voor meer informatie. Zij geven je een lijst met prijzen per item. Zo kun je zelf kijken wat het ongeveer gaat kosten. Deze vindt je ook onder dit artikel.

Kortom: maak het jezelf niet te moeilijk, als het wassen niet meer lukt. Schakel de hulp in van een wasserij zoals de Waslijn. Zij komen de was halen met een stralende lach en een praatje.

Prijslijst

Bekijk de prijslijst van Wasserij de Waslijn.

Wasserij de Waslijn

Bezoek de website voor het contactformulier.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik studeer ergotherapie. Ik loop stage bij Rogplus, zo ben ik terecht gekomen bij Fief. Ik hou me graag bezig met ouderen.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *