Hulp via Hlprs!

door | 4 augustus 2021 | Huishouden, Thuis

Is je to-do-lijstje altijd net iets te lang? Heb je geen zin of tijd om schoon te maken? Blijf je die tuin- of kluswerkzaamheden maar voor je uit schuiven? Tijd om hulp in te schakelen! Via het online boekingsplatform Hlprs regel je eenvoudig een huishoudelijke hulp, tuinhulp of klushulp.

In en om het huis

Via dit platform regel je snel hulp voor in en om het huis, structureel of eenmalig.

  • Het huishouden bijhouden is vast niet je favoriete bezigheid. De helpers draaien hun hand niet om              voor huishoudelijk werk: stofzuigen, stoffen, sanitair poetsen, strijken en meer.
  • Het is fijn als de tuin er netjes bij ligt, maar we hebben nu eenmaal niet allemaal groene vingers. Via            Hlprs boek je jouw ideale tuinhulp. Iemand die regelmatig het gras maait bijvoorbeeld of de tuin klaar        maakt voor de zomer.
  • Krijg je het al warm als je aan dat IKEA-bouwpakket denkt of kan je muur wel een nieuw behangetje          gebruiken?  De klushulpen helpen je graag. Als je zelf niet het juiste gereedschap hebt, kan de tuin- of        klushulp dit ook voor je meebrengen.

Vergelijk zelf prijzen en profielen

Bij Hlprs vergelijk je zelf prijzen en profielen van verschillende dienstverleners bij jou uit de buurt. In het profiel zie je de ervaring en beoordelingen van de helper. Je kiest zelf wie er bij jou over de vloer komt, dat is wel zo prettig. Vooraf kun je kennismaken, zo weet je zeker dat het klikt.

Gescreende helpers

De helpers worden op diverse manieren gescreend. Zo is er de verplichte ID-verificatie. In het profiel kun je aan de badges zien, welke screeningsopties de helper nog meer heeft doorlopen. Zo kunnen de huishoudelijke hulpen bijvoorbeeld een online cursus volgen. Ook kunnen de helpers een extra integriteitstest afleggen.

Veilig betalen en zekerheid

Gedoe met contant geld: niet bij Hlprs! Je voldoet de factuur achteraf, veilig en eenvoudig via iDEAL. Daarnaast zijn de helpers aanvullend verzekerd.

Hlprs

Meer informatie én een helper boeken.

Print dit artikel

Laat een reactie achter

1 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

1 Reactie

  1. Anja

    Handige site, gelu
    Ijk doorgestuurd naar een vriendin die een tuinman zoekt.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.