Weet jij wat SeniorWeb is?

door | 25 september 2021 | Doen, Hobby's

Voel jij je onzeker met een computer? Weet je niet goed hoe Word werkt? Of kun je niet goed omgaan met WhatsApp? Kortom, kun je wel wat hulp gebruiken?

SeniorWeb bestaat 25 jaar!

Sinds 1996 maken zij de digitale wereld begrijpelijk voor senioren, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. Dat doen zij met een unieke combinatie van educatie, inspiratie én computerhulp. In de afgelopen 25 jaar hebben zij duizenden senioren opgeleid en verder geholpen met hun PCHulp en informatie.  Speciaal voor ouderen die best wel met de computer en programma’s willen werken, maar er nog niet zo met overweg kunnen. Er worden zelfs opleidingen gegeven in heel het land. Ook in de MVS gemeenten.

Wil je ook graag met je kinderen en kleinkinderen digitaal communiceren? Of wil je gewoon meer weten over mailen en appen? Of over tekstverwerken? Wil je een omslag maken van digibeet naar kenner?

Kijk dan op de site van SeniorWeb!

Leden ontvangen de nieuwsbrief met allerlei handige tips over alles wat met digitaal werken te maken heeft. Zelf ben ik al jaren lid en verbaas me regelmatig over de handige tips, terwijl ik geen digibeet ben.

Seniorweb

Klik op de link voor meer informatie.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben gepensioneerd, fiets graag, belangrijkste hobby is filmen en monteren.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *