Schoonmaakster gezocht?

door | 6 oktober 2021 | Huishouden, Thuis

Wil je graag wat hulp in de huishouding, maar vind je het lastig om dit zelf te regelen? Ikzoekeenschoonmaakster.nl zoekt een schoonmaakster voor je! Jij hoeft je alleen maar in te schrijven, al het regelwerk wordt je uit handen genomen.

Hulp bij een schoonmaakster vinden

De website is ontstaan uit een persoonlijke frustratie en met de overtuiging dat bepaalde dingen veel te ingewikkeld zijn. Oprichter Korne Pot merkte dat mensen lastig een geschikte hulp konden vinden. Door het inzetten van internet wist hij dit probleem te verhelpen. Iets wat Korne een echte kick geeft. De website zorgt voor het eenvoudig vinden van een hulp die aansluit bij de wensen van de klant. Ze bieden onder andere huishoudelijke hulp en boodschappenhulp.

Geniet van een schoon huis en meer vrije tijd. Ikzoekeenschoonmaakster.nl biedt een huishoudelijke hulp met de volgende garanties:

  • Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur
  • Eigen account met handig urenoverzicht
  • Vergoeding bij schade en ongevallen
  • Vervangende hulp
  • Schoonmaakster met afgeronde schoonmaaktraining

Om van deze garanties gebruik te maken sluit je daarnaast een schoonmaakabonnement af, voor € 11,99 per maand.

Vooraf kennismaken met je hulp

Bij ikzoekeenschoonmaakster.nl maak je een account aan en dien je een aanvraag in. Vervolgens zoeken zij een hulp die aansluit bij je wensen. Voordat de hulp aan het werk gaat, is er een kennismakingsgesprek. Als er geen klik is, zoeken ze een andere hulp voor je.

Gebruiker van de hulp, G. Volborth vertelt:  Ze houden je goed op de hoogte over de beschikbaarheid van de schoonmaaksters en blijven zoeken naar de meest geschikte. Goede administratieve afhandeling.

ikzoekeenschoonmaakster.nl

Meer informatie kun je vinden op de website.

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Volg altijd je gevoel. Dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...