Dekt apetito jouw tafel?

door | 10 november 2021 | Maaltijden, Thuis

Wie kent het niet? De warme maaltijd die bij je thuis afgeleverd wordt in zo’n groene warmhoudbox. Het is een begrip geworden voor maaltijdservices.

Heel lang is het de enige vorm van maaltijdvervangers geweest. Totdat de magnetron zijn intrede deed. Dat was nog eens een uitvinding. Zelf de maaltijden verwarmen op tijden dat je trek hebt in eten.

Apetito kent de tafeltje-dek-je maaltijden, die zijn er in verschillende vormen:

De vriesverse maaltijden worden wekelijks op een vaste dag bezorgd. Je hebt keuze uit ruim 150 verschillende maaltijden, soepen en desserts. Ook als je een dieet hebt kunnen ze
voedingsadvies geven, waarbij je kosteloos contact kan opnemen met een van de gediplomeerde diëtisten, ook wanneer je nog geen klant bent. De diëtisten kijken dan met je mee naar jouw persoonlijke eetsituatie, en geven passend advies over welke maaltijden het best passen bij jouw dieet of voedingsvoorkeuren. Apetito biedt diverse maaltijden aan die er geschikt voor zijn. De vriesverse maaltijden kun je zelf opwarmen in de magnetron.

En heb je geen magnetron? Dan heeft apetito de MikroTop magnetron ontwikkeld. Deze is speciaal afgestemd op hun maaltijden en is telefonisch te bestellen.

Je hebt de warme maaltijden. Dagelijks wordt er een warme maaltijd bij jou bezorgd. Er wordt 365 dagen per jaar bezorgd, echter nog wel beperkt in de regio. Wil je weten of ze ook op jouw adres bezorgen? Doe dan de postcodecheck.

De maaltijden kun je bestellen op verschillende manieren:

  • Online (via de webshop)
  • Telefonisch, door te bellen met de klantenservice
  • Via de servicechauffeurs

Je kunt het een keer uitproberen. Er is een leuke kennismakingsaanbieding, die ook beschikbaar is in natriumarm, glutenvrij en vegetarisch. 5 maaltijden voor maar € 19,95

Eet smakelijk!

Apetito

Maaltijden aan huis.

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Volg altijd je gevoel. Dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...