Op naar een nieuwjaar!

door | 3 januari 2022 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Fief wenst jou een sprankelend nieuwjaar vol kwieke momentjes, mooie ontmoetingen en simpel geluk!

Alweer een jaar vol mooie momenten voorbij. Ook al heeft het afgelopen jaar in het teken van Corona gestaan, bij Fief hebben we de pen niet laten zakken! Wij zijn leuke, interessante artikelen en tips blijven delen op Fief. En gaan hier ook graag mee door in het nieuwe jaar.

Inmiddels staan er al bijna 500 artikelen op Fief over allerlei onderwerpen, genoeg te lezen dus. Om ervoor te zorgen dat het allemaal goed te vinden is gaan we in 2022 verder bouwen aan Fief. De lay-out wordt onder de loep genomen en we gaan een digitale Fief boekenkast ontwerpen, waarin je alle onderwerpen gemakkelijker terug kunt vinden.

Welke plannen we verder voor het komend jaar hebben? In ieder geval komt de Fief fietsdag terug. Dus vindt je fietsen leuk? Hou 3 juni alvast maar in je agenda vrij. Ook het wandelen gaan we er zeker in houden, met of zonder kletskoppen. Een ding weten we zeker, we willen elkaar ontmoeten!

Iets dichterbij is ons thema van deze maand “binnen”. Je kunt allerlei tips lezen hoe je het binnen zo gezellig en aangenaam mogelijk kunt maken. Een sportieve gastschrijver deelt gezonde recepten en we besteden aandacht aan pantoffels en knuffelen. Voelt allebei lekker warm aan 😉

Fief heeft nog meer gasten, Marion is bezig met het opzetten van een leesclub. Ben je benieuwd? Blijf dan lekker binnen en lees met ons mee.

Rest ons je nog een hele fijne dag toe te wensen in dit verse, nieuwe jaar!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *