Leve de keuken!

door | 4 februari 2022 | Fiefjes, Verhalen

Wat is een huishouden zonder keuken? Het is een belangrijke plek in huis. Want als je buikje vol zit, dan kan je heel de wereld aan. 

Dat de liefde van de man door de maag gaat is heden ten dage ‘not done’, want de emancipatietijd heeft veel zelfstandigheid bij vrouwen voortgebracht.

Stond de vrouw des huizes vroeger in een heel klein keukentje te ploeteren om voor een groot gezin eten te koken, staat tegenwoordig de man of de vrouw in een super de luxe keuken te kokkerellen.

Koop je bijvoorbeeld een nieuw of een bestaand huis, wordt er meestal naar een passende keuken gezocht en dat valt niet mee. Er is een aanbod aan keukens waar men veelal hoofdbrekens van krijgt als je er een naar je zin wilt hebben.

Te beginnen met googlen naar keukens. Een ongelofelijke hoeveelheid aan keukens wordt er getoond. Droomkeukens, landelijke keukens, designkeukens, woonkeukens, moderne keukens, elk keukenbedrijf is van alle markten thuis. Is er iets gezien wat aanspreekt dan wordt er een afspraak gemaakt en als het dan zo ver is dan wordt het pas echt moeilijk! Nee, een keuken kopen is niet zo eenvoudig als je dacht. Als na veel overleg de keuze is gemaakt en besteld dan is het wachten wanneer alles geleverd wordt. En komt ie, loopt helaas nog niet alles van een leien dakkie!

Maar is de keuken eenmaal geïnstalleerd, kan er eindelijk gekookt worden. Helaas wordt dat later ook wel eens overgeslagen, want na een drukke werkdag is het veel gemakkelijker om even wat eten te halen. Daar zit je dan met een super de luxe keuken aan de tafel met een pizza pepperoni!

Eet smakelijk wink

 

New York Pizza

Print dit artikel

Laat een reactie achter

1 reactie(s)
Een oorlogskind (1940), moeder, grootmoeder, overgrootmoeder en nog lekker bezig met van alles. Golfen, bridgen, schrijven, vrijwilliger in het Stedelijk Museum en nog een aantal zaken. Mijn leven is dus niet saai en ….. ‘Carpe Diem’ is mijn motto!

Reacties

1 Reactie

  1. Jan

    Ja Petty,
    De liefde van de man ging door de maag. Om me heen zie ik dat steeds meer mannen ook koken.
    Dus de liefde van de vrouw gaat ook door de maag. Gaat dus de goede kant op. Leuk artikel.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...