Hulp aan huis!

door | 14 april 2022 | Huishouden, Thuis

Ben je op zoek naar hulp aan huis? Via UWassistent  regel je eenvoudig huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en meer. Ook meneer en mevrouw Renten (85 en 83 jaar) uit Maassluis profiteren van deze ondersteuning. Eerder verdeelden ze samen de huishoudelijke taken, nu helpt dienstverlener Ingeborg hiermee.

Toen mevrouw Renten last kreeg van haar rug, besloot ze om hulp in te schakelen. ‘Dan komen er momenten dat je sommige dingen niet meer kan en dan is het voor mijn echtgenoot alleen wat te veel.’ Ingeborg ondersteunt het echtpaar, dat pasgeleden 60 jaar getrouwd was, met diverse werkzaamheden. ‘Stofzuigen, kasten afnemen, dweilen, ramen zemen: ze doet voor mij de klusjes waar ik qua lichamelijke conditie moeite mee heb’, vertelt mevrouw Renten. ‘Ingeborg komt eens in de 2 weken. Even wat drinken en daarna aan de gang.’

Betrokken contactpersoon
Het echtpaar krijgt sinds 2021 hulp via UWassistent, Ingeborg is in februari van dit jaar gestart. ‘Marjolein heeft ons geholpen om iemand te vinden.’ Marjolein is een van de persoonlijke contactpersonen in de regio Rotterdam. Voor iedere klant gaat zij op zoek naar de juiste match. De regionale contactpersoon regelt op basis van jouw wensen een gescreende dienstverlener. Daarnaast is hij/zij hét aanspreekpunt voor al jouw vragen. UWassistent is landelijk actief. 

Breed dienstenaanbod
Door hulp in te schakelen kun je je energie en tijd anders besteden. Het dienstenaanbod van UWassistent is breed. Naast ondersteuning bij praktische zaken kun je ook terecht voor begeleiding, gezelschap en hulp bij lichte zorgtaken.

Vrijblijvend kennismaken
‘Het loopt allemaal naar wens. Ik zou de diensten van UWassistent zeker aanraden’, aldus mevrouw Renten. Heb jij ook interesse? Je kunt eerst vrijblijvend kennismaken met de contactpersoon uit jouw regio. Je ontvangt daarna een voorstel op maat.

foto: Mevrouw Renten en dienstverlener Ingeborg Remmé.

UWassistent

Voor een vrijblijvend gesprek.

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Volg altijd je gevoel. Dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...