Op de fiets langs de boer

door | 19 april 2022 | Doen, Fietsen en wandelen

Wat is er leuker dan het aangename combineren met het nuttige? Heerlijk een stukje fietsen en onderweg even een stop maken voor een aankoop bij stalletjes langs de weg, bij een kwekerij, boerderij of kleine winkelier. 

Producten uit eigen streek, minder plastic verpakkingen verbruiken, minder verspilling én de ondernemer in de eigen regio steunen. En door het op de fiets te doen beweeg je meer met een mooi doel: gezond en fit worden!

In de regio zijn verschillende mogelijkheden om er per fiets op uit te gaan.
Zo zijn er op internet verschillende fietsroutes te vinden variërend in afstanden. Verrassend om te zien op welke plekken in de regio je wellicht nog niet eerder geweest bent.
Ook zijn er verschillende websites waarop locaties te vinden zijn waar een stop gemaakt kan worden voor aankopen bij stalletjes langs de weg, een kwekerij, boerderij of kleine winkelier voor bijvoorbeeld bloemen, groenten etc.

  Een uniek recept, dat smaakt naar meer… meer beweging en meer lokale producten kopen. Fiets je ook mee?

  Fietsen voor m'n eten

  Klik om een kijkje te nemen.

  Laat een reactie achter

  0 reactie(s)
  Ik ben de trotse moeder van twee zonen en getrouwd met Gerard. Als ik niet werk vind ik het heerlijk om in de tuin bezig te zijn. Ook mountainbiken in de bossen vind ik heerlijk. Kortom, een bezige bij!

  Meer artikelen op Fief...

  Reacties

  0 reacties

  Een reactie versturen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *