Mantelzorgcafé

door | 19 september 2022 | (Mantel-)zorg, Vief

Mantelzorg door
Minters Mantelzorg

Voor mantelzorgers in de gemeente Schiedam, Vlaardingen en Maassluis organiseert Minters Mantelzorg elke maand een mantelzorgcafé.

Het woord laat je misschien denken aan muziek en een borrel met bitterballen maar het gaat er toch iets anders aan toe. Het is een ochtend waarin we bij elkaar komen, gezellig een kopje koffie of thee drinken en met elkaar diverse thema’s bespreken. Elke maand staat in het teken van iets nieuws. Dit kan een activiteit zijn of een informatieve ochtend. Dus van stoelyoga tot aan voorlichtingsbijeenkomsten van diverse organisaties.

Het mantelzorgcafé is bedoeld dat mantelzorgers ontspannen kunnen ontmoeten én zich kunnen laten inspireren. De mantelzorgadviseur is bij het mantelzorgcafé aanwezig. Dus mocht je informatie of advies willen over je eigen situatie dan kun je dit met de mantelzorgadviseur bespreken. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

Locaties

Maassluis
Elke eerste donderdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur in Theater Koningshof.
Adres: Uiverlaan 20, Maassluis.
Donderdag 6 oktober thema Muziek.

Vlaardingen
Elke laatste donderdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur in de Buurtkamer.
Adres: Valeriusstraat 28, Vlaardingen.
Donderdag 13 oktober thema Ontmoeting.

Schiedam
Elke laatste dinsdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur in de Ark.
Adres: Hargplein 101, Schiedam.
Dinsdag 30 september thema Stoelyoga.
Let op: Het mantelzorgcafé van dinsdag 25 oktober zal plaatsvinden in Stedelijk Museum Schiedam. Vanwege beperkt aantal plaatsen dien je je hiervoor aan te melden. Je kunt dit doen door contact op te nemen met Lianne van der Mark via 010 – 435 1022.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keer langs. Je bent van harte welkom.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik geniet van familie en vrienden, koffie drinken, de natuur en sporten. Als het lukt, vind ik het heerlijk om er ‘s ochtends extra vroeg uit te gaan en tijd voor mezelf te nemen.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...