Heb jij dat ook?

door | 30 december 2022 | Fiefjes, Verhalen

Dat je in die laatste dagen van het jaar automatisch even terugdenkt aan wat er zich in het jaar zoal heeft afgespeeld?

Gek eigenlijk wat die dagen met je doen… De Kerstdagen zijn voorbij en het nieuwe jaar staat voor de deur. Voor de een is de decembermaand een echte feestmaand van samenzijn en plezier, voor een ander zijn het misschien dagen waarin gemis of eenzaamheid extra voelbaar is. We sluiten dingen af en maken plannen en voornemens die soms in de eerste dagen van het nieuwe jaar alweer vergeten zijn.

Op zich zou de nacht van 31 december op 1 januari niet veel anders zijn dan andere nachten, ware het niet dat we in deze nacht massaal vuurwerk afsteken om het nieuwe jaar in te luiden. Zelf heb ik het niet zo op vuurwerk, ik blijf dan liever binnen. Wel vind ik het mooi om op afstand het siervuurwerk te zien. Waar ik mee te doen heb zijn de (huis)dieren. Voor hen veroorzaakt de vuurwerkperiode vaak veel stress. Laten we deze dagen dus alsjeblieft rekening houden met de dieren.

In 2022 is er veel gebeurd in de wereld. Gebeurtenissen die wereldwijd voor grote veranderingen en aanpassingen hebben gezorgd en waarvan we vandaag de dag nog vele gevolgen ondervinden. Wat zou het toch fantastisch zijn als in 2023 rust en vrede terugkeert. Ik denk dat dit een wens is die velen met mij zullen delen… 

Laten we elkaar in 2023 daarom vooral veel positiviteit geven. Laten we aandacht voor elkaar hebben, lief zijn voor elkaar en waardering voor de ander voelbaar maken. Zo kunnen we samen de wereld vast weer wat mooier kleuren!

Ter afsluiting van alweer het laatste Fief-artikel van 2022 rest mij nog om je veel gezondheid en alle goeds voor 2023 te wensen. Maak er een mooi jaar van!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Teckelgek in hart en nieren. Zingen in het popkoor waarin ik zit vind ik heerlijk om te doen, net zoals haken. Het genieten van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft zie ik als een groot rijkdom!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *