Winnaar fotowedstrijd 2023

door | 23 juni 2023 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Ruim 180 deelnemers zijn van start gegaan afgelopen 1 juni met de Fief fietsdag. Heel enthousiast kwamen zij naar de Jeu de Boules Club in Vlaardingen. Daar mochten ze een leuke goodiebag en de route in ontvangst nemen.

We hadden heerlijk weer, stonden op een fijne locatie en hebben weer leuke mensen ontmoet. Een ruime meerderheid heeft kennisgemaakt met een potje Jeu de Boules. Ze hebben nog een kopje koffie gedronken en zijn op pad gegaan.

Ook dit jaar hebben we gevraagd om een leuke, mooie of grappige foto met ons te delen waarin het ontmoeten centraal staat. Daarop hebben we heel wat reacties mogen ontvangen.

Nu is het tijd om de winnende foto bekend te maken aan jullie. De foto boven in dit artikel is het geworden. De foto van Marja en Marjolein.

Met een  leuke kennismaking met iemand uit Maassluis. Hoe maak je nieuwe vrienden.

Zij mogen vandaag de prijs in ontvangst nemen. Deze prijs is mede mogelijk gemaakt door Pauwmans Koffie/Lunchroom uit Vlaardingen.

We vinden het erg leuk dat het gelukt is om mensen die elkaar niet kenden bij elkaar te hebben gebracht door de fietsdag. Zo ook met de groep van José en Anja. Ook met hun hebben de deelnemers een leuke dag beleefd.

Na deze mooie dag wilden we graag eens van de deelnemers weten hoe zij het hebben gevonden en hebben we een enquête naar de deelnemers gestuurd. We zijn heel blij met het grote aantal antwoorden, we hebben er inmiddels al 70 terug. We gaan met de uitkomsten aan de slag. 

Mocht je de fietsdag gemist hebben en wil je alsnog een keer de route fietsen die er uitgezet is? Dan kun je deze link aanklikken voor de route vanuit Schiedam en deze link voor de route vanuit Maassluis. Vanuit Vlaardingen kun je één van de routes kiezen.

Veel fietsplezier!

Alle inzendingen

Bekijk de vele andere inzendingen voor de Fotowedstijd op het prikbord.

Laat een reactie achter

1 reactie(s)
Wij wensen iedereen veel plezier op Fief. Zie Fief als een dienblad vol kleurrijke leuke, goede tips, mooie verhalen en ervaringen. Kies zelf uit wat jij nodig hebt om op eigenwijze ouder te worden.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

1 Reactie

  1. Marja Quak

    Wat waren we verbaasd maar zo ontzettend leuk om te winnen. De prijs gaan we binnenkort samen nuttigen bij Pauwmans op de loper. Heel erg bedankt!!
    We kenden elkaar niet maar er komt een mooie vriendschap uit voort. FIEF ga zo door!! Leuke fietsroutes en evenementen 👍

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *