Lighthockey?

door | 31 augustus 2021 | Doen, Sporten

Ken jij de sport lighthockey? Ik niet, maar wilde er graag meer van weten. Dus het werd tijd voor een bezoekje aan MHV Evergreen.

Vandaag heb ik lighthockey bezocht. Eens kijken hoe dat is. Ik las erover in de krant en wilde er meer van weten. Het is in Maassluis, dus voor mij lekker dichtbij.

Het is elke dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur. Het spel wordt gespeeld met een grotere bal. Deze is met lucht gevuld. Ook is de stick van lichter materiaal. Leuk om de sporters bezig te zien. Het gaat over en weer. Leuk om te zien! Mensen mogen ook weer met elkaar een spel spelen. Dat is wel weer fijn. Misschien ga ik hier ook aan meedoen, wie weet.

Voordat je begint met deze sport lighthockey is het trainen het belangrijkste. Dit om blessures te voorkomen. Sowieso is bewegen belangrijk, maar met elkaar maakt het het een stuk leuker. Als de coronamaatregelen het toelaten dan gaan de spelers na het spel op het veld even babbelen onder het genot van koffie of thee in de kantine. Ik heb ervaren hoe fijn het is om één van het team te zijn.

Lijkt het je wat? Kom een keer kijken en train gelijk gezellig mee. Of wil je eerst komen kijken en het dan eens proberen? Kom dan langs om te kijken of het wat voor je is.

MHV- Evergreen

Meer informatie kan verkregen worden door een email te sturen aan: communicatie@mhv-evergreen.nl

Of neem een kijkje op de website.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik heb veel plezier tijdens het doen van allerlei leuke dingen. Ik speel graag saxofoon en wil nog wel eens puzzelen.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *