Zomerse chaos

door | 3 juli 2023 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Dat is eigenlijk wel de juiste omschrijving van Fief op dit moment. Na het genieten van de mooie fietsdag zijn we inmiddels wel in wat choas beland door vakanties, nieuwe werkzaamheden en computer gedoe. Chaos dus maar wel met een zonnetje!

Chaos wat is dit eigenlijk? Onze Marijke ging op onderzoek. Chaos kun je op allerlei manieren ervaren, op je werk, in relaties, in je huis of in je hoofd.

Wij zeggen thuis altijd: chaos in je huis, is chaos in je hoofd!

Want is het niet zo dat wanneer je huis rommelig is, het in je hoofd ook zo is?  En andersom.  Als het opgeruimd is in je huis, je in je hoofd rust ervaart? Bij mij werkt dat wel zo. Het eerste wat ik doe wanneer ik chaos in m’n hoofd voel, is opruimen, ordenen. Helpt direct!

Andrea dacht bij het woord chaos meteen aan haar keuken. Niets werkt zo slecht als overvolle laadjes waar je niets meer in kunt vinden terwijl je lekker aan het koken bent. Jan en Petty duiken ook vol in de chaos en delen hun ervaring hiermee.

Ondanks of ik denk eigenlijk, door deze chaos, zit Fief in Juli vol afwisseling met onder andere een miniserie van Ruud over lekker lezen en een mooi artikel van Monique over hoe belangrijk menselijk contact is. In de zomerperiode is het soms wat stiller om je heen omdat mensen op vakantie zijn. Zoek dan juist contacten op, met familie, buren of tijdens het boodschappen doen.

Ook op de Fief fietsdag zijn er mooie contacten ontstaan. Marjolein en Marja die de fotowedstrijd gewonnen hebben, hebben elkaar helemaal gevonden. Sonja vertelt hun bijzondere verhaal. En er zijn meer mensen die na de fietsdag met elkaar zijn blijven fietsen of samen lid geworden zijn van de Jeu de Boules in Vlaardingen.

Daar wordt je toch blij van! En zelfs van chaos kun je genieten.

Kijk maar op Fief de komende tijd ?

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *