Ontdekkingsreis via meridianen?

door | 23 november 2023 | Gezondheid, Vief

Gezondheid door
La Solvo

Dompel jezelf onder in de boeiende wereld van gezondheid en ontdek de betoverende reis van de meridianen, die als een verborgen kaart door ons lichaam loopt.

 In de oude Oosterse geneeskunde worden meridianen beschouwd als de onzichtbare paden van levensenergie door het lichaam, Qi genaamd. Als voetreflextherapeut werk ik dagelijks met deze energiebanen, die een belangrijke rol spelen in het verbeteren van welzijn.

Stel je meridianen voor als verbindingswegen tussen verschillende punten op deze kaart. Wanneer deze wegen vrij zijn van hindernissen, kan de energie soepel doorstromen, wat mee helpt voor aan een goede gezondheid. In mijn praktijk gebruik ik technieken zoals voetreflexologie om deze stroom aan te moedigen en eventuele blokkades op te heffen.

Een meridiaansysteem in balans, biedt een schat aan gezondheidsvoordelen. Het vermindert stress, versterkt het immuunsysteem en bevordert emotioneel evenwicht. Regelmatige aandacht voor deze energiebanen kan niet alleen gezondheidsproblemen helpen te voorkomen maar draagt ook bij aan je totale gezondheid en geluk.

Denk jij weleens na over de invloed van meridianen op je gezondheid? Het onderzoeken van deze kleine energiebanen kan een eye-opener zijn voor een brede kijk op welzijn.

Sta je open voor deze ontdekkingstocht?

Bol.com

Een boekentip: Meridianen van Mike Mandl

Laat een reactie achter

2 reactie(s)
Ik ben Claudia Willemse. Ik werk als VoetreflexPlustherapeut. Ik ben een Doodle liefhebber. Mijn hobby’s zijn tekenen & schilderen, lekker koken en eten met vrienden. Mijn motto is: “Je kunt alleen tijd verspillen, als je vergeet er van te genieten”

Reacties

2 Reacties

  1. Gijsbert J Los.

    Hallo, ik snap niks van die meridianen. Ik ben ondertussen wel 91 jaar. Maar nog nooit plezier of last meridianen gehad.
    Wat mankeer ik nou?

    Antwoord
    • Claudia

      Beste Gijsbert, maak u maar geen zorgen hoor. Als de meridianen goed werken heeft u nergens last van en heeft u er alleen maar voordeel van. Ik wens u nog vele gezonde jaren toe.

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...