O, kom er eens kijken!

door | 27 november 2023 | Fiefjes, Groetjes van Fief

“O, kom er eens kijken wat onze redactie deze maand geschreven heeft. En we hopen van harte dat dit je ideeën geeft”. Je begrijp het al bij Fief is het deze maand feest!

Ook al bezig met gedichten? Elk jaar als ik eraan begin, heb ik het gevoel alsof het voor het eerst is. Hoe lastig om daar weer in te komen maar o zo gezellig om ze dadelijk te delen tijdens de Sinterklaas. Maar ook zo leuk om cadeautjes weg te geven en natuurlijk vergeten we dan onze Fief redacteuren niet. Met de kerst hebben we een gezellige borrel, om de feestdagen in te luiden maar ook om dit jaar al een beetje af te sluiten. Want dat gaat vaak vanzelf in de december maand.

Heb jij dat ook dat zo tegen het einde van de maand, dat het afgelopen jaar langs komt in je gedachten? Andrea schreef er een mooie stukje over met een wens voor het nieuwe jaar. De nachtmis, wie gaat er nog naar toe? Zo’n dierbare traditie. En hoe is om de feestdagen in het buitenland te vieren? Maar we vergeten ook niet dat december een hele dure maand is en wat als je de feestdagen alleen bent? Wij hebben misschien wat tips.

Verder duikt Ruud in de Top 2000, deel je jouw favoriet op ons prikbord? Er staan er al wat op. En wat dacht je van een lekker recept van Reibekuchen? Mmm. December is toch ook vaak lekker eten en dat begint met de Sint. De pepernoten liggen bij ons al klaar. Naast de kerstboom dat wel, want het is allebei, vind ik, toch zo gezellig!

En ook dit jaar is er weer een puzzel met een mooie prijs. Op eerste kerstdag staat die online dus los hem op en stuur ons het antwoord. Wie weet heb je geluk!

Voor iedereen een hele mooie decembermaand gewenst met vooral veel warmte, gezondheid en geluk!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *