Hallo wereld!

door | 9 januari 2024 | Tijd voor jezelf, Vief

Jarenlang heb ik door verschillende omstandigheden eenzaamheid gekend. Dat is heel wat anders dan je weleens alleen voelen. Jammer genoeg worden die twee nog weleens door elkaar gehaald. Nee, echte eenzaamheid gaat veel verder dan dat en is heel naar om mee te maken.

Een paar jaar geleden begonnen mijn omstandigheden langzaam aan wat te verbeteren en ondernam ik bewust actie om mijn wereld te vergroten.

Zo trok ik de stoute schoenen aan en ben alleen naar een theatervoorstelling gegaan. Ik vond het best spannend maar tegelijkertijd ook heel stoer van mezelf. Hoe leuk was het dat ik gelijk gezellig contact had met de mensen die naast me zaten! Met een heel speciaal gevoel ging ik die avond naar huis en besloot vaker dit soort dingen te gaan doen.

Er worden bijvoorbeeld erg leuke workshops of interessante lezingen georganiseerd en zo kom ik iedere keer weer andere mensen tegen.

Eén van de beste beslissingen die ik heb kunnen maken is om me bij een popkoor aan te melden. Inmiddels zing ik er alweer een paar jaar. Samen zingen is heerlijk; is goed voor lijf en geest maar nog belangrijker: er zijn een aantal hele warme vriendschappen door ontstaan.

Niet lang geleden ben ik ook naar een avond voor singles geweest. Het doel was om mensen die anders in het weekend vaak alleen thuis zitten met een buffet en een avondvullend programma een gezellige zaterdagavond te bezorgen. Dat was zeer geslaagd, ik heb er zelfs een paar leuke contacten aan overgehouden.

En dan Fief natuurlijk! Ruim een jaar ben ik nu redacteur en wat een leuk team van gezellige redacteuren hebben we! Ook weer een stap waar ik geen spijt van heb!

Voor het nieuwe jaar heb ik alweer wat leuke dingen op het programma staan.

Dus ik zeg: hallo wereld! Wat heerlijk dat je voor mij nu zoveel groter geworden bent dan je was! ❤️

Doe mee met Fief

P.S. We zijn op zoek naar nieuwe redacteuren. Hou je van schrijven en wil je deel uitmaken van ons gezellige team?

Laat een reactie achter

6 reactie(s)
Teckelgek in hart en nieren. Zingen in het popkoor waarin ik zit vind ik heerlijk om te doen, net zoals haken. Het genieten van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft zie ik als een groot rijkdom!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

6 Reacties

  1. Jan Boumans

    Je hebt jezelf een vrouw van de wereld gemaakt Cora. Wij zijn blij met jou in de redactie!!!

    Antwoord
    • Cora

      Dank je wel Jan! We zijn met z’n allen een leuk en gezellig team van redacteuren ?

      Antwoord
  2. Theuny Aalbrecht

    Wat fantastisch Cora !! jij bent niet bij de pakken neer gaan zitten maar je hebt je wereld vergroot door je aan te melden oa bij een koor …theatervoorstelling te bezoeken en zo kom je van de ene gezelligheid in de andere gezelligheid! Je mag echt mega trots zijn op jezelf Cora !

    Antwoord
    • Cora

      Dank je wel Theuny! Wat een mooi compliment!

      Antwoord
  3. Ellen

    Je bent een kanjer met lef ❤️

    Antwoord
    • Cora

      Wauw, wat een prachtig compliment Ellen! Dank je wel!?

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *