De Kijksluiter app

door | 17 april 2024 | Gezondheid, Vief

Op tijd en op de juiste wijze jouw medicijnen innemen en je voorraad op orde houden. Hoe makkelijk gaat dat met KIJKsluiter?

Weet je, die KIJKsluiter-app is echt een uitkomst. Het zit bomvol met animatievideo’s, meer dan 10.000, die je in Jip- en Janneketaal uitleggen wat er in die ingewikkelde bijsluiters van medicijnen staat. Super handig, want soms snap je echt niks van al dat medische jargon. Je kan de app gewoon krijgen via je apotheek, maar ook zelf downloaden. En oké, het vervangt niet de papieren bijsluiter die je krijgt, maar het maakt wel alles een stuk duidelijker over hoe je je medicijnen het beste kunt gebruiken. Echt een aanrader!

Die animatievideo’s in de app leggen alles uit wat je moet weten over je medicijnen: hoe je ze moet gebruiken, wat de bijwerkingen zijn, hoeveel je ervan moet nemen, en nog veel meer. En het mooie is, je voegt gewoon je medicijnen toe aan de app en voilà, je hebt alle info die je nodig hebt, zonder al die moeilijke termen. Super simpel en handig!

Uit ervaring kan ik je vertellen dat de app echt gemakkelijk is. Het is net alsof ik een mini-apotheker bij me draag die me niet alleen herinnert wanneer ik m’n pilletje moet nemen, maar ook nog eens bijhoudt hoeveel ik er nog heb. Nooit meer stress dat ik zonder zit. En een persoonlijke gids die me alles vertelt over mijn medicijnen. Zo gebruik ik mijn medicatie op de juiste manier.

De KIJKsluiter app is top!

Kijksluiter

De informatie over uw medicijnen altijd bij de hand.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben een bezig baasje: Trouwambtenaar, blogger, Zonnebloemvrijwilliger. Wij hebben twee zoons die allebei het podium betreden. Ik ben iemand die positief in het leven staat.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *