Fief gaat naar buiten!

door | 1 augustus 2020 | Fiefjes, Groetjes van Fief

“Waar de vogeltjes fluiten. Waar het zonnetje zo heerlijk schijnt.”

Wie kent het niet, dit welbekende liedje. Oorspronkelijk van Bob Scholte uit 1934. Later door vele bekende artiesten, zoals Wim Sonneveld, gezongen. Maar goed, we wijken af.

Het is zomer, heerlijk om buiten in de zon te genieten. Zo pakken we ook weer wat vitamine D mee, maar pas wel op voor verbranden! 

Deze maand staat Fief in het teken van ontspannen en uitgaan.

Je kunt weer inspirerende artikelen verwachten over onderwerpen als fietsen, stadswandelingen en geocachen. Verder besteden we aandacht aan de theaters die weer open zijn en mooie programma’s aanbieden. Ook proberen we een maaltijdservice uit en delen ervaringen met een boodschappenservice. Misschien blijf je liever thuis? Ook dan hebben we leuke tips.

Voor ieder wat wils dus!

De redactie is inmiddels gevormd en bruist van de enthousiaste ideeën, waar jij van mee kunt profiteren en genieten.  De afgelopen periode zijn we als redactie druk in de weer geweest met alle voorbereidingen, vol trots kunnen we zeggen dat Fief online staat. We zijn een mooie samenwerking aan het opbouwen en druk doende om af te stemmen hoe we Fief de komende tijd met nuttige, leuke en interessante artikelen kunnen aanvullen. Het is fantastisch om te zien hoe iedereen er vol voor gaat met al aardig wat mooie artikelen als resultaat……

Tenslotte een tip: abonneer je op onze nieuwsbrief, wekelijks wordt je dan per mail op de hoogte gehouden van de nieuwste artikelen. En schrijf je graag, meld je nog aan voor onze redactie.

Veel leesplezier en geniet van een fijne zomerperiode!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben de trotse moeder van twee zonen en getrouwd met Gerard. Als ik niet werk vind ik het heerlijk om in de tuin bezig te zijn. Ook mountainbiken in de bossen vind ik heerlijk. Kortom, een bezige bij!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *