December wensen van Fief!

door | 30 november 2020 | Fiefjes, Groetjes van Fief

December heeft heel wat feestdagen: Sinterklaas, Kerst en Oudjaar
En daarna is dit jaar ook weer klaar
Een jaar, anders dan alle jaren hiervoor
Maar met elkaar slaan we ons er zeker wel door
Met helaas veel minder contact, anderhalve meter is de grens
Hopelijk gaat alles snel beter, dat is absoluut Fief’s wens!

Ook de Fief redactie kan het niet laten om te dichten nu Sint weer in het land is. De komende dagen zullen ook de andere redactieleden je verwennen met leuke Sinterklaas gedichten om alvast in de stemming te komen. En wist je dat we inmiddels al ruim 100 artikelen geschreven hebben? Dat is ook zeker een feestje waard in deze feestmaand.

Toch kunnen we niet om de Corona crisis heen. Het wordt natuurlijk gewoon weer Kerst, maar zoals in het korte gedichtje al stond: anders dan anders. Want hoe gaat de Kerst eruit zien? Kunnen we bij elkaar op bezoek? En zo ja, met hoeveel mensen dan? Zijn de restaurants open? Dat alles horen we helaas pas halverwege deze maand. Plannen maken kan dus helaas nog niet. Maar Fief blijft positief! Laten we er samen toch iets moois van maken. Hang de kerstslingers op, brand een kaarsje, maak het gezellig en zoek elkaar op (al is het maar door even met elkaar te bellen)!

Deze feestmaand zullen we daarom extra aankleden met veel afwisseling in onze artikelen: lekkere recepten, praktische tips, mooie Kerstverhalen en leuke fietsroutes.
Onze redactie blijft groeien. We hebben er weer een paar enthousiaste redactieleden bij en een gastredacteur die goede tips over geldzaken geeft. Blijf Fief dus zeker bezoeken.

Tenslotte nog een tip in dit toch wel digitale tijdperk: denk zeker ook aan de mensen om je heen die alleen zijn of deze maand echt even een steuntje in de rug nodig hebben. Een ‘echte’ kerstkaart met een persoonlijke boodschap kan iemand goed doen. Laat weten dat je aan iemand denkt. Het is een kleine moeite.

De redactie van Fief wenst je een fijne feestmaand toe!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben de trotse moeder van twee zonen en getrouwd met Gerard. Als ik niet werk vind ik het heerlijk om in de tuin bezig te zijn. Ook mountainbiken in de bossen vind ik heerlijk. Kortom, een bezige bij!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *