Nieuwe plannen!

door | 4 januari 2021 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Dat we maar veel samen mogen zijn. Samen heeft nooit zoveel betekend als nu. Fief wenst je bovenal gezondheid en veel ‘samen’ in dit nieuwe jaar.

In deze gekke tijd is dat niet meer zo normaal. Er is gelukkig licht aan het einde van de tunnel. De vaccinaties starten binnenkort. Hopelijk kunnen we dan weer wat terug naar normaal. 

Voor Fief hebben we dit jaar mooie plannen. We gaan uitbreiden naar 6 artikelen per week. Nog meer leesplezier dus. Ook hopen we in het voorjaar onze ‘Tour de Fief’ alsnog te doen. In de 3 steden willen we jou als lezer ontmoeten onder het genot van een kopje koffie. Heb je al goede ideeën of suggesties? Zend deze dan in via onze ideeënbus op Fief.

Het thema van deze maand is ‘Winter’. Mooie artikelen over bijvoorbeeld goede voornemens, bewegen en winterse maaltijden staan in de planning. Ook zullen we een serie artikelen publiceren met tips tegen verveling.

En goede voornemens, heb jij ze gemaakt? Hou ze realistisch, dan vergroot je de kans dat je het ook volhoudt. De meest voorkomende voornemens zijn: afvallen, gezonder leven en stoppen met roken. Denk ook eens aan voornemens als gelukkiger worden, meer uitgerust zijn of  bewegen.

Om daar alvast mee te beginnen: ken je de app ‘Ommetje’? Daarmee wordt je gestimuleerd regelmatig een ommetje te maken. Voor Fief-lezers hebben we een Fief MVS groep aangemaakt, waar je aan mee kunt doen. Via deze link: https://hersenstichting.nl/ommetje kun je de app downloaden. Ga via ‘team toetreden’ naar team ‘Fief MVS’ en gebruik daarin de code RCQAA. Dan kun je meedoen aan de groep. Loop je mee met Fief? Gezellig!

Bovenal is het belangrijk om positief te blijven. Optimistisch blijven en positief denken kunnen je al ver brengen.

Nog een tip: schrijf je voornemens op. Hang ze waar je ze elke dag ziet. En laat iedereen om je heen weten wat je voornemens zijn. Zo krijg je de juiste steun.

Veel succes!

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben de trotse moeder van twee zonen en getrouwd met Gerard. Als ik niet werk vind ik het heerlijk om in de tuin bezig te zijn. Ook mountainbiken in de bossen vind ik heerlijk. Kortom, een bezige bij!

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...