Yoga online Maassluis

door | 30 maart 2021 | Doen, Sporten

Na Vlaardingen en Schiedam heb ik contact gezocht met yogaschool Passion For Yoga in Maassluis. Ook zij bieden yoga voor alle leeftijden.  Ik had een prettig gesprek met Denise waarin ze me vertelde hoe zij met yoga begonnen is en zij nu inmiddels mede-eigenaar van de yogaschool is.

Heb je wel eens last van je rug, schouder of nek? Heb je last van spanning? Merk je dat je minder flexibel bent en je aan kracht verliest? Dan is yoga de uitkomst voor jou. Yoga bied je de mogelijkheden om bewust te bewegen. De houdingen die we doen geven je de kans om je lichaam te rekken, je spieren te stretchen en om je lijf krachtiger te maken. Naast de houdingen besteden we ook aandacht aan de ademhaling. Als je adem rustig is, zijn je gedachten dat ook. Dit zorgt ervoor dat je meer ontspannen bent, rustig en milder voor jezelf en anderen.

Mijn passie voor yoga

Yoga is in mijn leven gekomen toen ik ben begonnen met zwangerschapsyoga. Dit heeft mij goed voorbereid op mijn bevalling en ik zag daarnaast ook vele voordelen. Na jaren zelf yoga te hebben gevolgd wilde ik me meer verdiepen in yoga en de filosofie erachter. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd. Dit heeft mij gebracht waar ik nu ben. Ik geef verschillende dagen van de week yogalessen bij Passion For Yoga.

Dit jaar zijn we begonnen met het geven van online lessen. We merken dat mensen nu meer dan ooit behoefte hebben aan rust en ontspanning. Als het weer het toelaat gaan we ook weer beginnen met de buitenlessen. Deze lessen waren afgelopen jaar een groot succes. Buiten in de zon, je hoort de geluiden van de natuur, je ruikt de frisse buitenlucht. Dat hebben de leden én de docenten als één groot cadeau ervaren.

Mocht je het een keer een online les of een buiten les willen proberen, kijk op onze website voor een proefles.

 

Foto Unienkfotografie.

Passion For Yoga

Kijk hier voor meer informatie. 

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik woon al jaren samen met Ted in Schiedam, genietend van mijn kinderen en kleinkinderen. Mijn grote hobby is fietsen en is het te slecht weer, dan haak ik graag dekens.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *