Airmax nachtrust

door | 17 april 2021 | Gezondheid, Vief

Ik heb een probleem! En dat probleem is: hoe slaap ik ‘s-nachts door zonder last te krijgen van moeilijk adem halen. Herken je dit ook? 

Soms word ik rond een uur of drie ‘s-nachts wakker, en dan merk ik dat ik moeilijk ademhaal door mijn neus. Het is net of mijn neus dicht slipt en verstopt raakt. Ik slaap dan onrustig, ga woelen, en echt fijn lekker doorslapen: ho maar!

Nu zijn er verschillende neusdruppels in de handel, die je neus open houden. Nadeel is echter, ze helpen niet of  heel erg kort. Daarnaast wordt er voor gewaarschuwd ze niet te lang te gebruiken, ze kunnen je neusslijmvlies beschadigen.

Nou, daar begin ik dus maar niet aan. Is er niets anders? Ja hoor, op internet ontdekte ik een NEUSSPREIDER. Dat zijn een paar kleine aan elkaar verbonden plaatjes, een soort vleugeltjes die je in je neus plaatst. Die verwijden de neusholte, en dan kun je ongestoord ademen.

Nooit van gehoord! Waar koop je die? Op goed geluk stap ik bij een drogist binnen en vraag: “Verkoopt U een Neusspreider?” Zonder verder te vragen pakt de bediende het juiste apparaatje: de Airmax. Ze zijn daar dus wel bekend. Zou dat echt helpen? De eerst volgende nacht probeer ik het uit. En? Ja hoor, perfect, gewoon ideaal! Ik heb heerlijk geslapen. Ook bij verkoudheid en een verstopte neus zouden ze prima te gebruiken zijn. Maar dat weet ik niet, want ik ben nog niet verkouden geweest. Ook staan ze bekend als middel tegen het snurken. Maar ook dat doe ik niet. Het enige nadeel is, dat ze niet stevig in je neus zitten, ze kunnen er gemakkelijk uit rollen. Ik kocht ze bij een drogisterij, maar je kunt ze ook via internet bestellen. 

Een goede nachtrust toegewenst: Welterusten!

Airmax nachtrust

Wil je meer informatie over de airmax? Deze vind je via de onderstaande link. 

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Geboren te Zwijndrecht op 31-10-1932. Onderwijzer aan diverse scholen in Nederland geweest, het laatst als directeur van een school voor speciaal onderwijs te Vlaardingen. Al vierenzestig jaar getrouwd met Willy en opa van 24 kleinkinderen en 24 achterkleinkinderen.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *