Het is alweer mei!

door | 3 mei 2021 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Hopelijk gaat het zonnetje ons ook snel weer toelachen… al moeten we er wel bijzonder lang op wachten dit jaar. Alles ziet er toch echt een stuk gezelliger uit als het zonnetje erop schijnt. Wat genieten we daarvan!

De vogeltjes zijn druk in de weer met hun nesten en zoals het gezegde is: in mei leggen alle vogeltjes hun ei. De eerste jonge eendjes zwemmen al vrolijk rond en de pasgeboren lammetjes dartelen in de wei. Dit was ook een mooie bron voor onze redactie om over te schrijven, want al dat jonge leven maakt ons blij!

Sinds afgelopen week zijn de corona maatregelen wat versoepelt, waarmee het leven weer iets “normaler” wordt. Heerlijk in de zon weer een terrasje pakken, dat is toch genieten? Maar laten we wel voorzichtig blijven, het virus is niet weg…

De redactie wacht nog even tot iedereen gevaccineerd is. Maar de afspraak staat: zodra het kan zit de hele Fief redactie in de zon op het terras aan een tropische cocktail. Proost alvast! We kijken ernaar uit.

Tot die tijd vermaken we ons met uitgaan in en om huis. We gaan met Fief naar buiten, wandelen en fietsen. Ook besteden we aandacht aan de vele feest- en gedenkdagen die er in Mei zijn. Verder hebben we onze vaste schrijvers die artikelen schrijven over gezondheid, maar ook hoe je “happy” kunt blijven en goed voor je zelf kunt zorgen.

Kortom, Fief staat ook deze maand weer voor je klaar met goede tips, informatieve artikelen en gezellige verhalen en zoveel meer.

En wie weet tot ziens op ons koffiemomentje, iedere maandag om 10 uur, die we voorlopig nog even digitaal houden. Maar daarmee niet minder gezellig zijn. Kijk op Fief en doe mee.

Tot slot een tipje van de sluier: 3 juni aanstaande is het internationale fietsdag. Fief biedt je dan leuke fietsroutes. De komende maand lees je daar meer over.

Een zonnige maand toegewenst!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *