Achteruit/vooruitblik 21/22

door | 1 januari 2022 | Fiefjes, Verhalen

Het was me het jaartje wel. Lockdown, avondklok, mondkapjes, vaccinaties één en twee, enz. Scholen dicht en open, horeca dicht en open, niet en wel op vakantie. De QR code. Niettemin is Fief gewoon doorgegaan.

Natuurlijk, we zijn er voor jullie. De site is verder uitgebouwd, de agenda is prachtig opgezet en uitgebreid. Er zijn in 2021 ruim vierhonderd artikelen geschreven door de redactieleden en rubriek schrijvers. Informatieve artikelen en mooie verhalen. Het kroonjuweel van 2021 was de meer dan geslaagde fietsdag. Wat een belangstelling en hartverwarmende reacties. En natuurlijk de kletskoppenloop, de wandelingen enz. Het zag er allemaal zo mooi uit. Totdat.. ja, totdat dat kleine beestje zich muteerde. Omikron, het alles bepalende en sturende virusje. Met een duizelingwekkende snelheid waar Max Verstappen jaloers op is, verspreidt dat krengetje zich over de wereld. Gevolg: wij als ouderen konden maar beter niet met onze kinderen en kleinkinderen in aanraking komen en dat zo vlak voor de kerst knuffeldagen.

Maar wij oudjes zijn niet voor een kleintje vervaard. Wij hebben onszelf laten boosteren, laten versterken. Een hartversterkertje deden we toch al dagelijks met een borreltje, maar die prik heeft ons weer veel bescherming gegeven. Want wij willen dit nieuwe jaar natuurlijk weer zo veel mogelijk leuke dingen doen. Onze kinderen, kleinkinderen, broers, zussen en vrienden ontmoeten.

En vooral en bovenal niet te vergeten de leuke activiteiten die dit jaar weer op stapel staan.

Met als hoogtepunt: De Fief fietsdag.

Natuurlijk organiseert de Fief redactie weer de Fietsdag. Zorg dat je in conditie bent, pak de fiets dagelijks. De tijd gaat snel, het is zo juni.

Rest mij om jullie namens alle redactieleden een fijn 2022 te wensen.

 

Nog een tip: niet zoenen bij nieuwjaarswensen!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben gepensioneerd, fiets graag, belangrijkste hobby is filmen en monteren.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *