Wat is jouw passie?

door | 4 juli 2022 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Passie komt van het Latijnse woord “Passio” en het betekent hartstocht. Passie is iets wat je met je ‘hart’ doet.

Een handeling waar je ontzettend veel van houdt, zoals bijvoorbeeld muziek maken, koffie drinken, lezen of fotograferen.

Interesses komen en gaan, maar passie is tijdloos. Je kunt het zien als een rode draad in je leven. Iets waar je blij van wordt en plezier aan beleeft, met volle overgave doet en wat je gelukkig maakt.
Weet je niet wat je passie is? Denk dan eens terug aan je kindertijd: wat deed je toen graag? Ver voor je je druk maakte over werk en andere verplichtingen. Tekende je graag of las je veel?

De Fief fietsdag vorige maand heeft meer dan 150 deelnemers blij gemaakt. Zij hebben een passie voor fietsen. En wij vonden het superleuk om te organiseren. Zo proberen we bij Fief om voor ieder wat wils te publiceren.

Zo kan tuinieren ook een passie zijn. Heerlijk met je handen in de aarde de tijd vergeten en je volledig richten op het groeien en bloeien van je planten. En wie weet ga je wel passiebloemen kweken, zo mooi als op de foto bij dit artikel.

Deze maand schrijft onze redactie over hun passie. Wie weet word jij er wel door geïnspireerd en vind je jouw nieuwe passie! Onze vaste rubriek schrijvers hebben ook wat in petto voor jullie wat betreft passie. Wij zijn er benieuwd naar, jij ook?

En wil je delen wat jouw passie is? Dan lezen we dat graag terug in een reactie. Wie weet kunnen we er een volgende keer over schrijven.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Volg altijd je gevoel. Dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *