Fief met techniek

door | 1 augustus 2022 | Fiefjes, Groetjes van Fief

De thema’s bedenken we zelf en deze maand is dat techniek. Alleen dachten we nu ineens: “wat hebben we eigenlijk met techniek?” Maar hoe meer je erover nadenkt, hoe meer je beseft dat ons leven aan elkaar hangt door techniek. 

Zonder techniek allereerst geen Fief 😉 Elke dag maken we gebruik van digitale techniek. Ook maken we dagelijks gebruik van de techniek in de keuken, met alle apparaten. Mijn vaatwasser ging vorig jaar stuk en ohh wat was ik blij toen er een nieuwe kwam.  

Net op het moment dat we dit thema aan het voorbereiden waren, kwam techniek in de zorg weer vol in het nieuws. Hoe kan techniek de zorg vergemakkelijken? Meest bekend is de stofzuigerrobot maar ook de heupairbag of zelfs een zorgrobot kan helpen. Gelukkig blijft de mens nog altijd het belangrijkste “middel”, die zorg valt niet te vervangen. 

Ook onze redactie heeft z’n eigen ideeën bij techniek, de een denkt aan z’n horloge die zelf alarm slaat bij een val en de ander denkt aan hoe ingewikkeld het kan zijn. Of juist aan teveel techniek in ons leven waardoor we steeds minder hoeven te doen. En natuurlijk zijn er ook andere artikelen zoals een fietstocht of tips om je huis koel te houden. Weer keus genoeg dus.. 

Voordat we aan de nieuwe maand gaan beginnen kijken we nog even terug op onze actie van de afgelopen week. Door een mail naar ons te sturen maakte je kans op kaartjes voor de Wenneker Cinema. We hebben zojuist de winnaars getrokken…

De winnaars zijn: Aart en Wim. Beide ontvangen twee vrijkaarten. Van harte gefeliciteerd en veel plezier! 

We wensen iedereen een mooie augustusmaand met zon en gezelligheid en veel Fief leespleziercool

 

Foto van de digitale techniek die ik dagelijks gebruik

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *