Dans je mee?

door | 26 augustus 2022 | Doen, Hobby's

De vakanties zijn bijna voorbij en misschien loop je al een tijdje rond met het idee om te gaan dansen. Dan is het nu het juiste moment om die stap te zetten. Dans je gezellig mee!

In september start Stijldansclub De Vloot weer met de cursus(sen). Zij zijn altijd op zoek naar nieuwe dansparen vanaf 55 jaar. Je leert alle dansen, zowel Ballroom als Latin.

Twee dansers vertellen:

“Als lid van Stijldansclub de Vloot zou ik de mensen ouder dan 50 jaar willen aanraden om te gaan dansen. Allereerst ben je gezellig een avond in contact met mensen die dansen ook heel erg leuk vinden. Tevens leer je op een hele gezellige manier nog nieuwe variaties. Onze Dansleraar Fred en zijn Vrouw Wilma hebben ontzettend veel geduld en geven les met heel veel plezier. Dus kom eens kijken. Wie weet hoe leuk je het vind”.

 

“Ik zit nu ca. 4 jaar bij de dansclub, omdat mijn vrouw en ik dansen allebei leuk vinden. Het is erg gezellig en je leert er heus alle dansen. Geen verplichtingen met afdansen voor medailles ed. Gewoon voor de gezelligheid en toch iets leren, lekker een avondje er tussen uit. Iedereen praat met iedereen, dus allemaal heel gemoedelijk “.

 

Iedere donderdag avond van 19.30 uur tot 22.30 uur is de dansclub te vinden in Ontmoetingscentrum “De Vloot” in Maasluis.

Er zijn drie dansgroepen, elke groep krijgt 2 x 20 minuten les. Zo heb je even pauze tussendoor om bij te kletsen. De avonden beginnen met de lessen en aansluitend kan je in het laatste uurtje nog eventjes lekker vrij te dansen.

Heb je al ervaring of juist helemaal niet? Geen enkel probleem. Dans gewoon lekker met ze mee!

Stijldansclub De Vloot

Mail via deze link voor informatie: Stijldansclub De Vloot 

Print dit artikel

Laat een reactie achter

2 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Reacties

2 Reacties

 1. Hans Bouwer

  Het is een heel leuk artikeltje geworden.
  Het omschrijft precies zoals het ook is

  Antwoord
  • Henk meijet

   He is een leuk artikel geworden

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...