30 dagen wandelen

door | 13 maart 2023 | Gezondheid, Vief

We zijn nu bijna twee weken aan de wandel met de Fief redactie voor 30dagengezonder.nl. Weet je het nog? Elke dag 30 minuten buiten wandelen. Houden we dat een beetje vol?

De redactieleden doen enthousiast mee. In de app delen we foto’s met elkaar en vertellen waar we aan de wandel zijn. Zo leren we nieuwe wandelplekken kennen en wordt de ander, die het misschien net even vergeten was 😉, er weer aan herinnert.

Even wat momentjes uit onze app:

Sonja; Ik kom graag in Blijdorp, soms wel elke week. Het leuke van wandelen daar is dat je lekker bezig bent (wel meer dan 30 minuten wandelen) en je ziet nog wat gebeuren ook. De olifanten waren met hun kleintje even buiten. Dat is toch te leuk om te zien.  

Ruud; ik probeer iedere dag op een andere plek te lopen. Vandaag ben ik op het land van Ris. #Schiedamismooi

Petty; liep ik vanmorgen net 5 minuten in de natte sneeuw met de hond, zie ik mijn zoon aankomen rijden, die (te vroeg) de struiken in mijn tuin komt snoeien. Weer terug naar huis. De struiken zijn inmiddels weer netjes en mijn zoon is weer vertrokken. Dus opnieuw naar buiten om mijn dagelijkse half uurtje te gaan lopen. Nu geen sneeuw maar een lekker zonnetje. Wat bof ik toch hé!

Anja; op weg naar de Waterweg. ‘T is een uitdaging voor mij. Met mijn man aan mijn zij komt ik er wel. Tuurlijk even zitten op het bankje met gedichten. Daar gaat de Ferry al varende voorbij.

Marijke; ik kijk naar buiten, het regent. Ik doe mijn capuchon maar vast op. Er staat een klein viervoetertje voor de deur te kwispelen. Die is tenminste blij. Kom op, we gaan!

Vanuit 30dagengezonder ontvangen we wekelijks een mail ter motivatie met tips en een webinar. Het gaat er echt om dat je de uitdaging 30 dagen volhoudt. In 30 dagen kun je namelijk een goede start maken met een gezonde gewoonte.

Fief wandelt lekker verder door weer en wind. Momenteel een echte uitdagingwink Ook andere die geinspireerd bezig zijn met hun eigen uitdaging, hoor ik fanatiek zijn.

Zo’n challenge, die wil je toch gewoon halen!

30dagengezonder.nl

Welke uitdaging ga jij aan?

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *