De Roze Salon

door | 1 februari 2024 | Doen, Ontmoeten

Ontmoeten door
Frankeland

Is het voor jou soms een drempel om openlijk over je seksuele geaardheid te praten? Of praten over dat je je man, vrouw, beide of geen van beide voelt? Kom je graag op een ontspannen manier in contact met bijvoorbeeld lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender en/of interseksuele (LHBTI) ouderen? Dan ben je van harte welkom bij de Roze Salon in Frankeland in Schiedam!

De Roze Salon is een gezellige plek voor senioren met verschillende seksuele voorkeuren en gender identiteiten, zoals lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender en interseksuelen (LHBTI). Naast bewoners van de Frankelandgroep en onze cliënten in de thuissituatie zijn ook senioren uit Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en omgeving van harte welkom om naar de Roze Salon te komen!

Waarom een Roze Salon?

Hoewel de samenleving op dit gebied een stuk milder is geworden, ervaren sommige ouderen dat soms nog anders. Het kan voor hen een drempel blijven om openlijk over hun seksuele geaardheid te praten. Met de Roze Salon biedt de Frankelandgroep een plek om op een ontspannen manier met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen te delen.

Wat biedt de Roze Salon?

Naast een gezellig samenzijn, biedt de Roze Salon een gevarieerd programma met wisselende thema’s. Denk hierbij aan een gastspreker, een boek- of filmbespreking of een muzikaal optreden. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een drankje kun je in gesprek gaan en onderling ervaringen uitwisselen rondom het thema van die dag.

Praktische informatie

De Roze Salon vindt plaats op iedere laatste dinsdag van de maand van 14.30 tot 16.30 uur in de Wintertuin in Frankeland (Sint Liduinastraat 10, Schiedam). Toegang tot de Roze Salon is vrij en vooraf aanmelden is niet nodig. De eerstvolgende Roze Salon vindt plaats op dinsdag 27 februari en heeft als thema ‘vitaliteit’. 

Kom vooral langs!

Frankeland

Meer informatie

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Wie schrijft, die blijft! Ik werk bij de Frankelandgroep als communicatieadviseur. Hier ben ik onder meer verantwoordelijk voor de websites en het glossy magazine Frankelandgroep Nieuws.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...