Lekker lezen: E-tijdschriften

door | 25 juli 2023 | Doen, Hobby's

Deel twee van de zomerse serie over lezen gaat over E- (elektronische) tijdschriften. Een tijdschrift koop je om eens lekker te ontspannen op de bank of om de actualiteit. Maar met tijdschrift.nl heb je 70 tijdschriften in één.

Ken je hem nog de leesmap van vroeger?

Hoe ouder, hoe goedkoper, maar ook hoe beduimelder en steeds minder actueel. Las je met Pasen de kerstrecepten in de Margriet. En de laatste fase was de houdmap, die was vooral populair in de wachtkamer van de tandarts.

Een moderne versie van de leesmap van vroeger is tijdschrift.nl. Wanneer je de app op je tablet hebt geïnstalleerd en het abonnement hebt betaald, kun je gaan lezen.

Hoe kun je ze lezen:

Klik op het tijdschrift wat je wilt lezen en houdt je tablet horizontaal. Je ziet twee pagina’s van het tijdschrift tegelijkertijd in dezelfde opmaak als de papieren versie.

Maar druk je op de knop tekst, dan verschijnt het artikel waar je op stond zonder opmaak met een prettig groot lettertype. En ook bij deze app kun je de letters groter of kleiner maken of de achtergrond aanpassen.

En anders dan vroeger bij de leesmap lees je altijd de nieuwste edities, maar kun je ook oudere nummers lezen.

Je kunt, speciaal voor de zomermaanden een abonnement voor drie maanden afsluiten. Heb je een ING-bankrekening, dan kun je rentepunten gebruiken om korting te kopen.

Heel veel leesplezier.

 

Tijdschrift.nl

Onbeperkt leesplezier

ING winkel

Lees hier meeer over de actie bij de ING bank.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben een gepensioneerd biotechnoloog, met een passie voor fietsen, geocachen en tech.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *