Boodschappen Thuisbezorgd?

door | 6 september 2023 | Boodschappen, Thuis

Tijdens de corona periode was winkelen niet gemakkelijk. Je wilde niet besmet raken. Sommigen droegen een mondkapje en anderen niet. Dus toen zijn wij begonnen met kopen via internet.

Voor de hand liggend begonnen met Albert Heijn, bezorgperiode was toen 14 dagen, erg lang. Maar eerder dan verwacht konden wij de boodschappen laten bezorgen door Picnic. Wat een fantastische service heeft dit jonge bedrijf. Boven de € 35 aan boodschappen wordt alles gratis bezorgd. Dat gebeurt met duurzame karretjes, die leuke, kleine onhoorbare wagentjes op elektriciteit.

Picnic had toen echter niet alles, dus zijn we ook Jumbo, Hoogvliet en Plus gaan proberen. Wij hadden de smaak te pakken.

Inmiddels laten we wekelijks alle bezorgen. Kijken op internet naar de aanbiedingen en bestellen naar gelang we nodig hebben. Meestal Picnic, maar ook bij Jumbo  en Hoogvliet. Picnic werkt overigens alleen op de iPad of mobiele telefoon, niet op een PC met windows.

Naast de boodschappen hebben wij ook thuisbezorgd ontdekt. Een keer geen zin om te koken, even achter de computer of iPad naar thuisbezorgd.nl

Thuisbezorgd.nl is onderdeel van Takeaway.com, een van ’s werelds grootste eten-bestelsites. Sinds 2000 en gestart in Amsterdam, zijn zij uitgegroeid tot marktleider op het gebied van online eten bestellen in Nederland. Trek in een chineesje, maaltijdsalade, pizzatje of een schotel, noem het maar, het kan allemaal. Je moet wel een beetje met internet kunnen werken. Het lijkt ingewikkeld, maar als je bezig bent met bestellen valt het alleszins mee. Betalen kan contant, maar ook digitaal (i-deal e.d.).

Is het handig om dit zo te doen terwijl je nog goed ter been bent?

Jazeker! Want je weet maar nooit wat de toekomst brengt aan beperkingen en dan weet je tenminste hoe dat allemaal werkt. Bovendien: het gemak dienst de mens!!

Succes en eet smakelijk!

Thuisbezorgd.nl

Bestel eten en meer, restaurants en boodschappen in de buurt

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben gepensioneerd, fiets graag, belangrijkste hobby is filmen en monteren.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *