Workout met bridge!

door | 13 september 2023 | Doen, Hobby's

Bij wijkvereniging De Flat in Maassluis ontmoet ik Marjan Heesbeen. Deze dame is de spin in het web voor het organiseren van activiteiten. Vandaag vertelt zij over het edele bridgespel. Van bridgen wordt gezegd dat het een investering is in je sociale contacten maar ook in het fit houden van je grijze cellen.

Marjan vertelt over de competitie die woensdag van start gaat. De kosten voor deelname zijn laag; er wordt namelijk geen zaalhuur berekend. Je kunt elke woensdagmiddag meedoen en betaalt daarvoor     € 4,00 per middag. En geen probleem als je een keertje niet kunt.

Geen spel met ‘het mes op tafel’ bij deze club: gezelligheid staat écht voorop. Aan het einde van de competities is er een leuk prijsje voor de winnaars en met Kerst krijgen álle deelnemers een leuke attentie.

Wil je samen met een bridgepartner meedoen, maar is je kennis wat weggezakt? Kom dan eens op een maandagmiddag langs. Ervaren bridgespeler helpen jou graag de basis weer op te halen. Deze maandagmiddagen starten om 13.30 uur. Je kunt dan daarna doorstromen naar de competitie op de woensdagmiddag. Dat is de club bij mee!

Na het enthousiaste betoog van Marjan in de gezellige zaal van De Flat neem ik afscheid van deze hartelijke gastvrouw. Zij meldt mij nog dat bridgen niet het enige is dat je bij De Flat kunt doen, je kunt er ook klaverjassen, bingo spelen, darten en nog veel meer. En binnenkort vindt de “Met Fief ouderwets gezellig” middag plaats! Maar daarover later meer.

Het adres van de wijkvereniging De Flat: Dr. Jan Schoutenlaan 187 te Maassluis.
Mailen naar Marjan kan ook: bridgendeflat@xs4all.nl.
En volg de facebookpagina Wijkvereniging De Flat of lees de mededelingen in De Maassluise Courant De Schakel.

Ook (weer) bridgen? Kom langs op woensdag, je bent van harte welkom vanaf 13.00 uur.

Laat een reactie achter

1 reactie(s)
Ik werk met veel plezier als verhuurmakelaar in Rotterdam. in mijn vrije tijd ga ik er graag op uit, lekker naar buiten…

Meer artikelen op Fief...

Reacties

1 Reactie

  1. Cora

    Wat een leuk artikel Andrea!
    Wie weet ga ik in de toekomst weleens een cursus bridgen volgen! 😉

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *