Weg met die badeend

door | 9 oktober 2023 | Thuis, Wonen

Als kind hadden wij, vader, moeder, 5 kinderen, een lavet om ons in te wassen. Een lavet is een grote ronde kuip van kunst, natuursteen met aangesloten aanrecht met opstaande rand. Boven de kuip bevonden zich 2 kraantjes voor warm en koud water en voilà: je had een waskuip en badkuip ineen!

Wat waren wij blij toen er na vele jaren een leeggekomen kamertje werd omgebouwd tot heuse badkamer met douche en een ligbad waar je ook niet opgekruld in kon! Wat een weelde. We genoten we ervan, al werd je weleens bij (te) lang douchen niet al te subtiel door moeders verzocht de kraan dicht te draaien.

En nu…hoor van mensen om me heen dat het in- en uit bad stappen soms best lastig kan zijn. Er worden steelse blikken geworpen op advertenties met ligbaden die zijn voorzien van een deurtje. Of op douches zonder hoge randen.

Een badkamer verbouwen is een grote tijdrovende klus waar veel mensen tegenop zien. We zien op tv-reclames sanitairbedrijven die aanbieden de badkamer in één tot enkele dagen aan te passen met een veilige inloopdouche. Of tot een volledige badkamerverbouwing met sunshower en andere luxe. Zij gebruiken hiervoor waterdichte wandpanelen die over de bestaande tegelwanden worden aangebracht -geen hak- en breekwerk dus. Er zijn verschillende aanbieders op de markt. Onder aan dit artikel vind je de links naar de verschillende websites. En natuurlijk is een aannemer uit de omgeving ook een prima oplossing.

Tips

  • Zorg dat er altijd een medewerker thuis komt kijken voordat een offerte wordt gemaakt
  • Kijk altijd naar de reviews/bevindingen van eerdere klanten op trustpilot.nl
  • Stel je budget van tevoren vast en probeer over de prijs te onderhandelen
  • Bekijk de offerte zorgvuldig en denk er rustig over na

En dan voordat je het weet kan de badeend de deur uit!

Molenaar Badkamers

Geniet vandaag van de badkamer van morgen.

Zwaluw comfort sanitair

Veilig douchen binnen één dag zonder ingrijpende verbouwing.

Welzorg Wonen

Aangepastte badkamer in één dag. Onze professionele medewerkers zorgen dat alles efficiënt geregeld wordt, zodat jij snel kan genieten van een veilige en comfortabele badkamer. 

Laat een reactie achter

1 reactie(s)
Ik werk met veel plezier als verhuurmakelaar in Rotterdam. in mijn vrije tijd ga ik er graag op uit, lekker naar buiten…

Meer artikelen op Fief...

Reacties

1 Reactie

  1. Rob Braggaar

    Een inloopdouche is heerlijk! Denk ook zeker aan een stroeve vloer waarop je niet uitglijdt.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *