Bedankt 2023!

door | 21 december 2023 | Fiefjes, Verhalen

Hallo iedereen, het jaar loopt ten einde, eerst nog genieten van de kerstdagen. Na de feestdagen kijk ik terug op het afgelopen jaar, wat een bijzonder jaar was het!

Ik ben gestart met een frisse blik op het nieuwe jaar – weet je nog, “boom eruit, bollen erin”? En schrijf jij ook nog steeds elke dag 3 dingen op waarvoor je dankbaar bent? Mij helpt het nog steeds. Van daaruit hebben we een reis gemaakt langs diverse thema’s, van creatieve ideeën voor mantelzorg zodat je met de juiste steun en hulp de uitdagingen van mantelzorg beter aan kunt. Naar momenten van persoonlijke reflectie. Waarbij je voor jezelf grenzen bepaalt tot hoever je gaat.  Zo belangrijk!

Een fijn moment afgelopen maand was de uitstap met mijn Saars & Bram naar de documentaire ‘Human Forever‘ van Teun Toebes en Jonathan de Jong. Deze film, die ons allen diep raakte, zet aan tot denken over hoe we omgaan met dementie. Het was een krachtige ervaring die ons allemaal even stil liet staan bij de waarde van menselijkheid in de zorg.

De winter is begonnen, een tijd van rust en nadenken. Een mooi moment om even stil te staan bij het afgelopen jaar. Net als de natuur die zich voorbereidt op de volgende fase, kijken wij terug op wat we hebben geleerd en kijken uit naar nieuwe mogelijkheden.

Dank jullie voor het delen van deze reis met mij. Laten we de lessen en mooie momenten koesteren en met positieve energie het nieuwe jaar tegemoet gaan.

Hallo 2024!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Een aantal kernwoorden die mij typeren zijn : vrolijk, kleurrijk, creatief, zorgzaam & ik heb de intentie om gewone zaken ongewoon goed te doen, en samen te streven naar een betere wereld, dat maakt mij gelukkig! Bovenal ben ik moeder van een zoon (2009) en een dochter (2011) en samen met mijn man pleegouder.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *