Fief fietsroutes op een rijtje!

door | 5 juli 2023 | Doen, Fietsen en wandelen

Fietsen is heerlijk en zeker in deze periode! Na de fietsdag krijgen we en daar zijn we heel blij mee, dan ook regelmatig de vraag “waar kan ik de Fief fietsroute vinden en hebben jullie nog meer fietsroutes?” Ja natuurlijk, is er meer! Hoogste tijd om onze fietsroutes eens op een rijtje te zetten.

De Fief fietsroute van dit jaar was 32 km lang. Je rijdt  door het groen van Vlaardingen, Maassluis en Schiedam en komt voldoende mooie plekjes tegen om even te pauzeren. Het is één route die je richting Maassluis of richting Schiedam kunt fietsen.

De Fief fietsroute 2023 richting Maassluis

De Fief fietsroute 2023 richting Schiedam

Daarnaast zijn er nog veel meer fietsroutes op Fief te vinden. Onze redactieleden hebben wat af gefietst om leuke routes op Fief te kunnen zetten. Hier zijn er een aantal:

De Fief fietsroute 2022

De route is rond de 30 kilometer. Een mooie route dwars door Maassluis, Vlaardingen en Schiedam.

Fietsen in Midden Delfland

Er is een boekje over Midden-Delfland dat is door fondsen gesponsord. Het is een tocht van 100 km! Het leek ons leuk om deze route te gaan fietsen maar dan wel in etappes. Het eerste gedeelte is een route van 26 km geworden.

Fietsen in Schiedam

Een fietstocht van 27 kilometer die begint in het centrum van Schiedam over de Buitenhavenweg met z’n oude panden. 

Een rondje Maassluis

Het is een fietstocht van 23 km. Het rondje Maassluis start bij de Waterweg waar je ook je eventueel je auto kan parkeren. Met zijn prachtige haven, een historisch stadshart en volop terrasjes op de Markt.

Fietsen door Vlaardingen

Een tocht van 34 km. Een gezellig rondje door het centrum, langs de Oude Haven, de aanleg van de Blankenburgtunnel en de Trekkade. Het was genieten van mooie natuur en het water. Een aanrader.

Je vind nog veel meer leuke wandelingen en fietsroutes de categorie Doen, Fietsen en wandelen 

Heel veel fietsplezier en rij veilig!

Redactieleden gezocht

Ken of ben je iemand die graag fiets of wandelroutes maakt en hierover wil schrijven op Fief? Dan zijn we op zoek naar jou! Mail ons via info@fief.nl

 

Laat een reactie achter

2 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

2 Reacties

  1. Elly Lemson

    Met mijn scootmobiel geniet ik ook van deze fief fietsroutes, dank jullie wel!

    Antwoord
    • Tanja

      Beste Elly, fijn om te horen! Tijdens het maken van de fietsroutes proberen we hier zoveel als mogelijk rekening mee te houden. Misschien heb je een leuke tip voor een andere route voor Fief? We horen het graag.

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *